Ліза Глінська поділилася швидким рецептом хачапурі за 10 хвилин

19 травня, 15:27
Як приготувати хачапурі за 10 хвилин (Фото:depositphotos/dm2005ev)

Як приготувати хачапурі за 10 хвилин (Фото:depositphotos/dm2005ev)

З таким простим рецептом впорається навіть той, хто не любить і не вміє готувати.

Війна Росії проти України — головні події 3 червня

Постійна експертка програми Ранок з Україною каналу Україна, яка зараз виходить на телеканалі Індиго TV, відома кулінарка Ліза Глінська поділилась рецептом лінивих хачапурі, на приготування яких доведеться витратити всього 10 хвилин.

Відео дня

Ліза Глінська

переможниця та суддя «МастерШеф», кондитер, кулінарний експерт

Для приготування смачних хачапурі за рецептом Лізи Глінської вам знадобляться:

  • Борошно — 150 г
  • Яйця — 50 г (1 шт.)
  • Молоко — 250 мл
  • Сир сулугуні - 200 г
  • Масло — 30 г
  • Сіль за смаком

1 Спочатку треба натерти сир. В окремій мисці змішайте до однорідної консистенції борошно, яйце, молоко та сіль. Дайте кілька хвилин настоятися. Потім додайте до тіста сир і ретельно, не поспішаючи, перемішайте всю консистенцію.

2 Розігріти пательню з невеликою кількістю рослинної олії і викласти до неї половину готового тіста, накрити кришкою. Смажити по три хвилини з кожної сторони. Готове хачапурі викласти на тарілку і змастити вершковим маслом. Смачного!

https://www.youtube.com/watch?v=baIwB5RxzNA&ab_channel=%D0%9D%D0%92
Редактор: Кіра Гіржева

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X