Вдалий експеримент. Секретний інгредієнт, щоб деруни були ще смачнішими

Деруни з хрусткою скоринкою (Фото:Тарас Кліпін)
Хрумка скоринка та ніжне тісто всередині — деруни з картоплі від блогера та кулінара Тараса Кліпіна.
Деруни зі сметаною — одна з найулюбленіших страв українців. Під час їх приготування за простим класичним рецептом, можна додати секретний інгредієнт, тоді вони стануть ще смачнішими.
Інгредієнти для порції з 5−6 дерунів
Картопля — 200 г
Цибуля ріпчаста — 50 г
Яйце — 1 шт.
Сіль Борошно — 40 г
Олія — 30 г
За бажанням можна додати
Чорний перець -2 г
Коріандр — 1 г
Бекон — 30 г
Сметана — 20 г
Приготування
Натираємо картоплю, позбавляємося зайвої води, цибулю трьом на дрібній тертці. Додаємо: яйце, перець, трохи коріандру, сіль та борошно.
Дрібно нарізаємо бекон і змішуємо з отриманою масою. Смажимо на потужному вогні.
Дістаємо сметану, зелень та насолоджуємося!