Вдалий експеримент. Секретний інгредієнт, щоб деруни були ще смачнішими

10 грудня 2022, 04:03
Деруни з хрусткою скоринкою (Фото:Тарас Кліпін)

Деруни з хрусткою скоринкою (Фото:Тарас Кліпін)

Хрумка скоринка та ніжне тісто всередині — деруни з картоплі від блогера та кулінара Тараса Кліпіна.

Деруни зі сметаною — одна з найулюбленіших страв українців. Під час їх приготування за простим класичним рецептом, можна додати секретний інгредієнт, тоді вони стануть ще смачнішими.

Відео дня

Інгредієнти для порції з 5−6 дерунів

Картопля — 200 г

Цибуля ріпчаста — 50 г

Яйце — 1 шт.

Сіль Борошно — 40 г

Олія — 30 г

За бажанням можна додати

Чорний перець -2 г

Коріандр — 1 г

Бекон — 30 г

Сметана — 20 г

Приготування

Натираємо картоплю, позбавляємося зайвої води, цибулю трьом на дрібній тертці. Додаємо: яйце, перець, трохи коріандру, сіль та борошно.

Дрібно нарізаємо бекон і змішуємо з отриманою масою. Смажимо на потужному вогні.

Дістаємо сметану, зелень та насолоджуємося!

Показати ще новини
Радіо NV
X