Вишенька на торті. Не ставте чизкейк до духовки, його можна приготувати за допомогою холодильника

25 квітня, 03:03
Приготування чізкейка без духовки (Фото:chasbrutlag / depositphotos)

Приготування чізкейка без духовки (Фото:chasbrutlag / depositphotos)

Дивовижно ніжний чизкейк з вишнею зможуть приготувати навіть ті господині, котрим до цього не вдавалося побалувати рідних та друзів тортом власного випікання.

Надзвичайно приємно, що для приготування ніжного чизкейка не потрібні якісь особливі або дорогі продукти, а завдяки вдалому рецепту можна насолодитися кондитерським виробом власного приготування та долучити до свята смаку рідних і друзів.

Відео дня

Як приготувати ніжний чизкейк з вишнею без випікання

Інгредієнти на форму 24−26 см

Основа:

Печиво пісочне — 300 г

Вершкове масло — 120 г

Вишневий шар:

Заморожена вишня — 300 г

Цукор — 2 ст. л.

Крохмаль кукурудзяний — 1 ст. л. + 100 мл води

Сирний шар:

Сир вершковий — 150 г

Сир кисломолочний — 180 г

Йогурт густий (бажано, не менше 10%) — 300 г

Пудра цукрова — 80 г

Желатин — 15 г желатину + 50 мл води

Приготування

Подрібніть печиво та змішайте з розтопленим вершковим маслом. Перекладіть отриману масу у форму. Рівномірно розрівняйте її по дну та стінках ємності, це можна зробити за допомогою склянки, придавлюючи її дном крихти. Відправте ємність з основою торта в холодильник та зробіть сирний шар.

Для сирного шару змішайте вершковий сир, кисломолочний сир, йогурт та цукрову пудру. Збийте блендером до однорідності. Додайте розведений у воді желатин. Перемішайте отриману масу, вилийте її у форму з основою та поставте в холодильник.

Вишню з цукром прогрійте на середньому вогні. Додайте крохмаль змішаний з водою та дайте охолонути. Охолоджену вишню викладіть на чизкейк та поставте в холодильник на кілька годин. Насолоджуйтесь неперевершеним смаком!

Показати ще новини
Радіо NV
X