Простий рецепт швидкоїжі. Готуємо бургер з індичкою та домашнім майонезом

Бургер з індичкою та домашнім майонезом (Фото:пресслужба)
Відомий кулінар, постійний експерт програми Ранок Вдома, яка виходить щодня о 7:00 на каналі Дом, Чаба Бакош у новому випуску шоу поділився рецептом бургера. Відтепер ви зможете приготувати улюблений американський фастфуд вдома без зайвих зусиль.
Щоб повторити рецепт бургера з індичкою та домашнім майонезом, вам знадобляться:
- Індичий фарш — 500 г
- Булочка для бургера — 2 шт.
- Сир для бургера — 4 пластини.
- Листя салату — 6 шт.
- Цибуля синя — 0,5 шт.
- Яйця — 2 шт.
- Гірчиця солодка — 1 ст.л.
- Лимон — 0,5 шт.
- Олія соняшникова — 150−200 мл
- Мариновані огірки — 5−6 шт.
- Соус ворчестер — кілька крапель
- Коріандр
- Сіль
- Перець

1. До фаршу з індички додати коріандр, чорний перець, сіль, соус ворчестер. Ретельно перемішати і дати постояти фаршу 10−15 хвилин.
2. Тим часом зробити домашній майонез: яйця, гірчицю і кілька крапель оливкової олії збити у блендері. Коли майонез почне гуснути, тонкою цівкою влити олію, яка лишилась. Додати сіль, лимонний сік, часник і збити.
3. Зробити з фаршу котлети для бургера і посмажити їх на пательні-гриль. Покласти сир на підсмажену котлету.
4. Розрізати булочки для бургера і підігріти половинки на пательні-гриль. Намастити їх домашнім майонезом, покласти салат, котлету, майонез, кільце синьої цибулі. Подавати з солоними огірками.