Якщо ніколи замішувати тісто. Насипний яблучний пиріг за рецептом Лізи Глінської

3 травня, 12:36
Ліза Глінська (Фото:lizaglinskaya / instagram)

Ліза Глінська (Фото:lizaglinskaya / instagram)

Кожен українець мріє про якнайшвидшу перемогу нашої країни та готується до святкового дня. Кондитер Ліза Глінська у програмі Ранок з Україною розповіла, як приготувати яблучний пиріг, з яким упорається навіть дитина.

хочу поділитися з вами смачним і легким у приготуванні рецептом яблучного пирога. Навіть якщо ви жодного разу в житті нічого не готували, я обіцяю, що він вдасться вам із легкістю та задоволенням", — коментує Глінська.

Відео дня

Для яблучного пирога за рецептом Лізи Глінської вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Яблука - 8-9 шт;
  • Борошно - 200 г;
  • Манна крупа - 200 г;
  • Цукор - 230 г;
  • Розпушувач – 10 г;
  • Кориця або ванільний цукор – 1 ч.л;
  • Вершкове масло - 100 г;
  • Молоко – 100 мл.

Сорт яблук для цього рецепту не дуже важливий, але кондитер не радить використовувати сорт Симеренко.

Покроковий рецепт приготування пирога:

  1. Промити яблука, очистити від шкірки та натерти на великій тертці.
  2. Змішати всі сухі інгредієнти: цукор, муку, манну крупу, розпушувач, корицю або ванілін.
  3. У сотейник вилити молоко та додати вершкове масло. Нагріти на вогні, щоб масло повністю розтопилося.
  4. Підготувати форму діаметром близько 23 см, викласти пергамент.
  5. Шарами викладати на лист сухі інгредієнти та яблука. Останній шар залити вершковим маслом та посипати цукром.
  6. Запікати в розігрітій духовці за температури 180-190 градусів протягом 50-60 хв.
  7. Дати пирогу охолонути і потім вийняти з форми. Смачного!

Редактор: Альона Дука

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X