Якщо ніколи замішувати тісто. Насипний яблучний пиріг за рецептом Лізи Глінської

Ліза Глінська (Фото:lizaglinskaya / instagram)
Кожен українець мріє про якнайшвидшу перемогу нашої країни та готується до святкового дня. Кондитер Ліза Глінська у програмі Ранок з Україною розповіла, як приготувати яблучний пиріг, з яким упорається навіть дитина.
"Я хочу поділитися з вами смачним і легким у приготуванні рецептом яблучного пирога. Навіть якщо ви жодного разу в житті нічого не готували, я обіцяю, що він вдасться вам із легкістю та задоволенням", — коментує Глінська.
Для яблучного пирога за рецептом Лізи Глінської вам знадобляться такі інгредієнти:
- Яблука - 8-9 шт;
- Борошно - 200 г;
- Манна крупа - 200 г;
- Цукор - 230 г;
- Розпушувач – 10 г;
- Кориця або ванільний цукор – 1 ч.л;
- Вершкове масло - 100 г;
- Молоко – 100 мл.
Сорт яблук для цього рецепту не дуже важливий, але кондитер не радить використовувати сорт Симеренко.
Покроковий рецепт приготування пирога:
- Промити яблука, очистити від шкірки та натерти на великій тертці.
- Змішати всі сухі інгредієнти: цукор, муку, манну крупу, розпушувач, корицю або ванілін.
- У сотейник вилити молоко та додати вершкове масло. Нагріти на вогні, щоб масло повністю розтопилося.
- Підготувати форму діаметром близько 23 см, викласти пергамент.
- Шарами викладати на лист сухі інгредієнти та яблука. Останній шар залити вершковим маслом та посипати цукром.
- Запікати в розігрітій духовці за температури 180-190 градусів протягом 50-60 хв.
- Дати пирогу охолонути і потім вийняти з форми. Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life