З'їдається за раз. Рецепт вівсяного печива від Лізи Глінської

2 серпня, 02:15
Вівсяне печиво готується із нежирного масла (Фото:nathan dumlao / unsplash)

Вівсяне печиво готується із нежирного масла (Фото:nathan dumlao / unsplash)

Кондитерка розповіла, як зробити класичне печиво із вівсянки швидкого приготування.

«Сьогодні готуємо з вами смачне, швидке в приготуванні вівсяне печиво, яке, скажу вам по секрету, зїдається моїми домашніми за один раз, бо неможливо зупинитись! З цієї кількості інгредієнтів ми отримаємо аж 24 печива», — розповіла Ліза Глінська. Кондитер також відмітила, що для цього печива можна використовувати масло будь-якої жирності, навіть 62%.

Відео дня

Рецепт вівсяного печива

Інгредієнти:

  • 100 г яйця
  • 200 г вівсяних пластівців (швидкого приготування)
  • 200 г борошна
  • 220 г цукру
  • 200 г вершкового масла (кімнатної температури)
  • 10 г розпушувача
  • сіль
  • ванільний цукор або кориця
  • 10 г какао

Приготування:

1. Збиваємо вінчиком м’яке вершкове масло. Додаємо цукор та яйця, перемішуємо.

2. Додаємо сухі інгредієнти: борошно, вівсяні пластівці, сіль, ванільний цукор, розпушувач. Гарно перемішуємо до однорідності. Накриваємо тісто плівкою та відправляємо в холодильник на 1 годину.

3. З готового тіста формуємо кульки діаметром 4 см, трохи приплющуємо їх.

4. Випікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці з конвекцією 15−18 хвилин.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X