Вишуканий фуд-арт. Біблія моди показала 10 авторських сніданків від світових шеф-кухарів

16 листопада 2015, 12:22
Американське модне видання опублікувало 10 авторських сніданків від світових шеф-кухарів

Біблія моди Vogue представила найбільш вишукані і вражаючі своїм виглядом страви на сніданок, які подають у найкращих ресторанах світу.

Серед дивовижних сніданків - яйця Бенедикт з ікрою в бляшаній коробочці, вівсянка з насінням чіа, прикрашена квітами, а також перепелині яйця в хрустких гніздах.

Відео дня

10 неповторних авторських сніданків від іменитих шеф-кухарів

Вівсянку з насінням чіа, прикрашену квітами, готує Адам Роусон в ресторані Pachamama.

© Courtesy of Pachamama

© Courtesy of Pachamama Фото:

Шеф-кухар Le Pré Catelan, Фредерік Антон, готує для відвідувачів вафлі в цукровій пудрі.

© Courtesy of Richard Haughton
© Courtesy of Richard Haughton Фото:

Фредерік Антон також балує гостей ресторану Le Pré Catelan на сніданок яйцями на підкладці з пюре шпинату.

© Courtesy of Richard Haughton
© Courtesy of Richard Haughton Фото:

Страва під назвою 1963 - авторський сніданок від П'єра Ганьєр з Restaurant Pierre Gagnaire.

© Courtesy of Four magazine

© Courtesy of Four magazine Фото:

Гай Савой, шеф-кухар Restaurant Guy Savoy, готує для гостей особливу страву з горошку і яєць.

© Courtesy of Guy Savoy
© Courtesy of Guy Savoy Фото:

Яєчню бовтанку з соусом з козячого сиру від Деніела Паттерсона подають в ресторані Coi.

© Courtesy of Food & Wine magazine

© Courtesy of Food & Wine magazine Фото:

Читайте також: Дієтологи назвали п'ять смачних і корисних сніданків

У ресторані Eleven Madison Park Деніел Хемм пропонує на сніданок авторські яйця Бенедикт з чорною ікрою, укладені в бляшану коробочку.

© Courtesy of Bill Addison

© Courtesy of Bill Addison Фото:

Телевізійний шеф-кухар Мартін Блунос представив варені яйця з довгими грінками.

 © Courtesy of Four magazine
© Courtesy of Four magazine Фото:

Перепелині яйця в хрустких гніздах готує Елвін Леунг в ресторані Bo Innovation.

 © Courtesy of Four magazine

© Courtesy of Four magazine Фото:

Товчену картоплю з вареними яйцями готує Андоні Луїс Адуріс в ресторані молекулярної кухні Mugaritz.

 © Courtesy of Mugaritz
© Courtesy of Mugaritz Фото:

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X