Смачніше хачапурі. Як приготувати 5-хвилинні сирні коржики на сковороді

8 грудня 2022, 13:11
Найсмачніші коржики — з маленької сковороди (Фото:Shay Wood / pexels)

Найсмачніші коржики — з маленької сковороди (Фото:Shay Wood / pexels)

Мінімальний час необхідний для приготування сирного коржика особливо актуальний у період постійних відключень світла.

Сирний корж готується на сковороді за п’ять хвилин і анітрохи не поступається популярним хачапурі, з якими доводиться повозитися. Рецепт не вимагає особливих навичок у кулінарії та рятує в ситуаціях, коли потрібно в терміновому порядку нагодувати сім'ю, що зголодніла.

Відео дня

Складові

Борошно — 160 г

Яйце куряче — 1 шт.

Сир — 300 г

Молоко — 200 милий

Розпушувач — 1 ч.л.

Сіль — 1 ч.л.

Олія — для підсмажування коржика

Приготування

Підготуйте миску для тіста. Розбийте в неї яйце, покладіть сіль та розпушувач. Додайте просіяне борошно та добре перемішайте. Поступово вливайте в масу молоко. Перемішуйте її, щоб не було грудочок.

Налийте на розігріту сковороду невелику кількість олії та рівномірно розподіліть половину тіста. Посипте його натертим на тертці сиром. Прикрийте тістом, що залишилося. Як тільки нижня частина коржика підрум'яниться, перевертайте його та обсмажуйте до повної готовності.

Показати ще новини
Радіо NV
X