Відзначати будете? У День текіли вчені розповіли, чому від неї худнуть

24 липня 2018, 18:02

Нове дослідження, присвячене національному Дню текіли, який відзначається в США та інших країнах сьогодні, 24 липня, визначило зв'язок між вживанням популярного алкогольного напою і схудненням.

Результати дослідження, оприлюднені на щорічній зустрічі Американського хімічного товариства, показали, що текіла не тільки сприяє втраті ваги, але також знижує рівень цукру в крові, пише Independent. Вчені пов'язують це з агавінамі в блакитний агаві, з якої традиційно виготовляють текілу.

Відео дня

За даними фахівців, агавіни не тільки не підвищують цукор в крові, але навіть допомагають знизити його рівень. Один з авторів дослідження, доктор Мерседес Лопес додав, що в ході дослідження за участю лабораторних мишей вони з колегами додавали у воду гризунів агавіни, при цьому не змінюючи їх дієту. Незабаром вони помітили, що у мишей, які споживають агавіни, знижувався апетит, а також цукор в крові.

Крім того, вчені довели, що цей вид цукру сприяє зростанню корисних бактерій в порожнині рота і кишечнику.

Вам сподобається. Вчені назвали найкорисніший напій для відновлення після тренування
Кінська доза. Вчені з'ясували, скільки чашок кави в день допоможе продовжити життя
Знімаємо рожеві окуляри. Вчені визначили, які пари частіше розлучаються

Слідкуйте за найцікавішими новинами з розділу НВ STYLE в Facebook

Показати ще новини
Радіо НВ
X