Відомий американський шеф-кухар розповів, як приготувати ідеальний стейк
Запорукою приготування бездоганного стейка є готування м'яса у вакуумі та подальше його підсмажування, передає Business Insider .
Спочатку сире м'ясо слід посолити та поперчити. Потім його треба полити оливковою олією, покласти зверху лавровий лист і помістити до пластикового пакета з відкачаним повітрям. Протягом 45 хвилин при низькій, контрольованій температурі варити на водяній бані.
Після цього стейк слід підсмажити по 2-3 хвилини з кожного боку на розігрітому вершковому маслі або оливковій олії. Ідеальне м'ясо готове.
- Читайте також: National Geographic визначив 10 найкращих напрямків для гастрономічного туризму в 2016 році
Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life