Від Риму до Лос-Анджелеса. 10 найкращих кондитерських-пекарень у світі за версією National Geographic

6 липня 2016, 10:14
Експерти відомого науково-популярного видання National Geographic склали список найкращих місць світу, де виготовляють тарти, макаруни, тістечка, кекси, інші солодкі десерти та хлібобулочні вироби

Зі свіжих інгредієнтів і правильно замішаного тіста талановиті кондитери можуть створити справжнє диво, гармонію краси та смаку, пише Luxury Launches.

10 найкращих кондитерських у світі виглядають так:

Відео дня

1. Sweet Lady Jane, Лос-Анджелес, США

Відмінні десерти тут виготовляють понад 25 років. Для солодких ласощів використовується найкращий імпортний шоколад, свіже вершкове масло і крем, сезонні фрукти найвищої якості. Торти, тістечка, чізкейки і хліб цієї пекарні-кондитерської відвідувачі називають витворами мистецтва.

2. Patisserie 46, Міннеаполіс, США

3. Miette, Сан-Франциско, США

4. Panella, Рим, Італія

5. Poilâne, Париж, Франція

6. Fauchon, Париж, Франція

7. Payard, Нью-Йорк, США

8. Gérard Mulot Patisserie, Париж, Франція

9. Le Grenier à Pain, Париж, Франція

10. La Brea Bakery, Лос-Анджелес, США

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Показати ще новини
Радіо NV
X