Веганські. Рецепт шоколадних пончиків без випічки

9 березня 2020, 00:16

Веганський шоколадний десерт сподобається і дітям, і дорослим. Для приготування знадобиться мінімум часу і інгредієнтів.

Сирі веганські пончики - відмінний варіант десерту, коли дуже хочеться чогось солодкого, але ви дотримуєтеся правильного харчування. Шоколадні пончики готуються без пшеничного борошна, яєць, молока, вершків, і, відповідно, без випічки. Веганські пончики також можна їсти під час посту.

Відео дня

Як приготувати шоколадні веганські пончики?

Instagram - lipskaya_masha
Фото: Instagram - lipskaya_masha

Інгредієнти:

  • фундук - 150 г
  • фініки без кісточок - 340 г
  • сирий какао-порошок - 50 г
  • кокосова олія - 1 ст. л.
  • порошок із маку - 2 ч. л.
  • чорний шоколад - 60 г
  • заморожена полуниця - 20 г

Злегка змастіть кокосовим маслом чотири форми для пончиків (шириною 9 см).

Фундук (130 г) подрібніть за допомогою блендера або ступки в дрібну крихту.

Додайте до горіхів фініки, нарізані маленькими шматочками, какао-порошок, кокосову олію і порошок маку.

Ложкою викладіть суміш у форми для пончиків і добре утрамбуйте масу. Поставте форми в холодильник на 30 хвилин, щоб суміш застигла.

Коли десерт застигне, дістаньте його з холодильника і використайте гарячий рушник, щоб нагріти основу форми для пончиків. Після цього акуратно переверніть пончики на плоске блюдо.

Полийте пончики розтопленим чорним шоколадом і прикрасьте шматочками полуниці та фундука. Веганський десерт готовий!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X