Вареники з рікоттою і морський їжак з заварним кремом. Чим годуватимуть гостей Оскара-2019

24 лютого 2019, 18:23

У неділю, 24 лютого, червона доріжка на бульварі Голлівуд, перед театром Долбі знову вітатиме гостей 91-ї щорічної церемонії вручення премій Оскар.

Цього року шоу вперше за кілька десятиліть буде проходити без ведучого, однак після церемонії на переможців і гостей чекатиме традиційня святкова вечеря на вечірці Governors Ball.

Відео дня

Цього року за меню оскарівської вечірки, що складається з понад 30 страв, в 25-й раз відповідає шеф-кухар Вольфганг Пак. «Я не буду втручатися в те, як ви знімаєте фільми, а ви не втручайтеся в те, як я готую», - відповів Пак на пропозицію Американської кіноакадемії керувати кухнею вечірки в 1994 році.

За ці 25 років деякі страви незмінно залишаються в меню Governors Ball: наприклад, шоколадні статуетки Оскара, покриті 24-каратним золотом, яловичина Міядзакі, пироги з куркою з чорними трюфелями, тістечка макарун.

Макаруни (Фото: Audrey Ma)
Макаруни / Фото: Audrey Ma

Нові страви в меню цього року - смажені перепілки на вафлі червоний оксамит, а також їжа, яку шеф-кухарю Паку готувала в дитинстві мама: «Ми готуємо вареники за рецептом моєї мами. Я виріс на кордоні з Італією, і моя мама готувала ці пельмені з рікотти, як голі равіолі без тіста, з песто з крес-салату й гороху та коричневим маслом. Це дійсно домашня кухня. Затишна їжа, але благородна».

Серед закусок від шефа на гостей вечірки Оскара-2019 чекають кростіні з кавуна з цитрусовим сиром фета; тостадо з авокадо, хрусткою капустою і глазур'ю з чіпотле; кростіні з нью-йоркським стейком, класичні чімічуррі; картопляні чіпси домашнього приготування

Курка на вафлі червоний оксамит (Фото: Audrey Ma)
Курка на вафлі червоний оксамит / Фото: Audrey Ma

Крім того, на початку святкування можна буде скуштувати потстікер (китайські пельмені) з диких грибів, з чорним трюфелем; тартар з яловичини Міядзакі на хрусткій скоринці з тапіоки; міні-тако з кореня таро з глазурованими баклажанами місо і копченими соєвими грибами; копчений лосось; мініатюрний бургер з яловичиною Міядзакі, гострим чеддером, ремуладом; фірмові піци Вольфганга Пака; гострий тартар з тунця в конусах з кунжуту та королівського краба з Аляски на хрусткому рисовому пирозі з авокадо.

Паста Торчіо (Фото: Audrey Ma)
Паста Торчіо / Фото: Audrey Ma

У суші-барі на любителів цієї страви будуть чекати пряні рулетики з тунця; каліфорнійські роли; овочеві роли; нигірі; севиче з гребінця, чорного часнику, з мікрогріном; морський їжак з заварним кремом під глазур'ю з унагі; устриці; ніжки снігового краба; ніжки камчатського краба; омари та креветки.

З основних страв цього вечора - карамелізована цвітна капуста, з родзинками, лаймом, кедровим горіхом; заморожений буряк з мигдальним заварним кремом, лимоном і салатом айсберг; салат з помело, азіатської груші, соусу цацики з сиром, м'ятою, волоським горіхом; хурма з хамоном, сиром буратта і дикою руколою.

Салат з помело, горошком і азіатської грушею (Фото: Audrey Ma)
Салат з помело, горошком і азіатської грушею / Фото: Audrey Ma

Суп з топінамбура і фенхеля з чіпсами і трюфелем; пиріг з куркою і чорним трюфелем; зимовий трюфель, запечений з каватаппі і сиром; горох аньолотті з чорним трюфелем і пармезаном; паста Торчіо з руколою, помідорами, каперсами і квітами базиліка; вареники з австрійською рікоттою, песто з крес-салату з горохом і лимонно-коричневим маслом - смакоти вистачить на усі смаки.

Серед цьогорічних десертів, крім традиційних шоколадних Оскарів з покриттям з 24-каратного золота: полуниця в шоколадному соусі-омбре; торт подушка з кокосом, манго і маракуєю; печиво з маракуї з шматочками шоколаду; печиво з шоколадною крихтою; печиво три шоколади; печиво з молочного шоколаду і карамелізованого пекана; полуничне печиво; брауні з лісовим горіхом і мигдалем; макарун зі смаком еспресо; макарун матча черрі.

Шварцвальдська вишня (Фото: Audrey Ma)
Шварцвальдська вишня / Фото: Audrey Ma

Більше солодощів? Шварцвальдська вишня; верріни з іриски з гніздом з темного шоколаду; тропічна Павлова з подрібненим джекфрутом і пітаєю; полуничний чізкейк з імбиром і жасминовим желе.

Шеф подбав і про веганів, запропонувавши для них гавайські сфери з суперфудів; вупі-пай червоний оксамит; тірамісу з кеш'ю і ванілі; малиновий макарун; печиво з шоколадом і морською сіллю.

Десерт (Фото: Audrey Ma)
Десерт / Фото: Audrey Ma

Читайте всі новини про церемонію Оскар 2019 у спецтемі НВ Style

Стежте за найцікавішими новинами з розділу НВ STYLE в Facebook

Редактор: Марія Кабацій
Показати ще новини
Радіо НВ
X