Радість вегетаріанця. В Україні представили перший стейк з рослинного м’яса
В Україні представили перший рослинний стейк. Його розробили технологи спільного європейсько-українського бренду Green Go.
Слідом за веганськими бургерами, сосисками і фаршем в Україні розробили і представили ще один веганський продукт, який зробить життя колишніх м’ясоїдів яскравішим — рослинний стейк. І у ньому є навіть мраморні прожилки, як у звичного м’ясного стейка.

До складу «стейка» входять виключно рослинні інгредієнти: питна вода, соєвий білок, кукурудзяний крохмаль, пшеничний білок, соняшникова і кокосове олія, харчова сіль, емульгатор целюлозна камедь, харчові волокна, дріжджовий екстракт, глюкоза, рідка карамель, буряковий сік, ферментований рис, лимонна кислота і веганський ароматизатор смаженого м’яса.
Представники компанії обіцяють, що веганський стейк вже скоро можна буде спробувати в меню обраних ресторанів по всій Україні. Також вони повідомляють, що вартість одного GreenBeefSteak, вагою близько 160 грамів, буде на рівні преміальних видів яловичини.
Нагадаємо, восени 2020 року український стартап Eat Me At запустив виробництво рослинного фаршу. Рослинний фарш також випускає і GreenGo.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life