З двома незвичайними інгредієнтами. Рецепт улюбленої яєчні королеви Єлизавети ІІ

20 вересня, 21:09
Подавати яйця потрібно гарячими (Фото:instagram.com/thegroundworks)

Подавати яйця потрібно гарячими (Фото:instagram.com/thegroundworks)

Королева любила починати день із білкового сніданку.

Єлизавета ІІ віддавала перевагу домашнім, локальним і сезонним продуктам. Саме тому вона любила снідати скремблом, до якого її шеф-кухарі додавали мускатний горіх і цедру лимона. Окрім того, королева обирала лише органічні коричневі яйця, приготовані на повільному вогні. Це дарує страві більш кремової тектсури. Такий скрембл Єлизаветі подавали з чашкою Ерл Грею з молоком.

Відео дня

Рецептом королівської яєчні поділилася кулінарка блогу Supercharge your life.

Рецепт яєчні королеви Єлизавети ІІ

Інгредієнти:

  • 3 коричневі яйця
  • 1 ст.л. молока
  • морська сіль за смаком
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 1 ч.л. дрібно натертої цедри лимона
  • дрібка меленого мускатного горіха
  • свіжомелений чорний перець за смаком
  • зелена цибуля для подачі за смаком

Приготування:

1. Збийте яйця та молоко в мисці, поки вони добре не поєднаються. Посоліть за смаком.

2. Розігрійте вершкове масло в маленькій сковороді на середньому вогні. Вилийте на сковорідку яйця і зменшіть вогонь до мінімуму. Поволі мішайте яйця лопаткою, щоб вони не прилипали до дна.

3. Безпосередньо перед тим, як вони почнуть застигати, додайте цедру лимона, мускатний горіх і перемішайте.

4. Подавайте гарячим, прикрасивши перцем і цибулею.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X