Де піца смачніша. Український ресторан увійшов до рейтингу найкращих піцерій Європи
Рейтинг Top 50 Pizza назвав Найкращі піцерії Європи. Київський ресторан Positano зайняв в ньому 30-е місце.
Positano став єдиним українським рестораном, який увійшов до списку 50 найкращих піцерій Європи. Найкращі піцерії визначають на основі оцінок експертів гіда Top 50 Pizza, які відвідують піцерії в Італії і по всьому світу. Ресторани оцінюють згідно критеріям: якість піци, сервіс, інтер'єр, обслуговування, використання локальних і сезонних інгредієнтів, барна і винна карти.
Кухнею ресторану Positano керує бренд-шеф мережі магазинів Сільпо Марко Черветті. Меню ресторану на основі неаполітанської кухні він розробив разом зі знаменитим піцайолло Енцо Коччо, засновником піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Michelin. Піцу в ресторані готують в дров’яній печі Stefano Ferrara.

Перша десятка найкращих піцерій Європи
- 50 Kalo, Лондон, Великобританія
- Bijou, Париж, Франція
- Bæst, Копенгаген, Данія
- Ober Mamma, Париж, Франція
- Pizzeria Luca, Копенгаген, Данія
- Kytaly, Женева, Швейцарія
- Lilla Napoli, Фалькенберг, Швеція
- Addomme, Лондон, Великобританія
- L’Antica Pizzeria da Michele, Лондон, Великобританія
- Gazzo, Берлін, Німеччина
Крім найкращих піцерій Європи, рейтинг визначає також Найкращі піцерії Африки, Японії, Океанії, Північної Америки, Азії, а також Ресторани, де подають найкращу неаполетанску піцу в світі.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.