Вже втретє. Український ресторан увійшов до списку найкращих піцерій Європи
Авторитетний європейський рейтинг 50 Top Pizza Europe 2021 вже втретє включив київський ресторан Positano до списку найкращих піцерій Європи.
Київський ресторан італійської кухні Positano знову увійшов до 50 найкращих піцерій Європи. У 2021 році він знову посів 34 місце. Кухню закладу очолює бренд-шеф мережі Сільпо Марко Черветті. Меню ресторану він розробив разом із піцайоло Енцо Коччо з Неаполя. У 2020 році Positano потрапив на 34 місце рейтингу, а у 2019 — на 30.
Перше місце рейтинга займає парижська піцерія Peppe Pizzeria. На другому місці - Via Toledo. Enopizzeria з міста Відень, Австрія. На третьму — Fratelli Figurada з Мадриду, Іспанія. Переможець минулорічного рейтингу лондонська 50 Kalò di Ciro Salvo Pizzeria опустилася на четверту сходинку.
Нагадаємо, рейтинг найкращих піцерій Європи 50 Top Pizza Europe складається на основі оцінок інспекторів гіда 50 Top Pizza, які оцінюють піцерії по всьому світу. Основні критерії: якість піци, сервіс, інтер'єр, обслуговування, барна і винна карта, використання локальних і сезонних інгредієнтів в приготуванні піци.