Одна з головних гастроконференцій світу. У 2022 році в Києві вперше пройде Gastromasa

26 листопада 2021, 13:21

Меморандум було підписано головою Державного агентства з розвитку туризму України Мар’яною Олеськів та генеральним директором групи Sözen Group Сьозеном Гьокменом 25 листопада на форумі Велике будівництво: авіація та туризм.

Gasrtromasa — це міжнародна конференція, що об'єднує зірок гастрономічного світу з різних країн, прагнучи створити культурні зв'язки в сфері кулінарії. Раніше конференція проходила у Стамбулі, а наступного року, після підписання відповідного меморандуму, відбудеться в Києві.

Відео дня

Скріншоти сторіз klopotenko/instagram.com та london_lib/instagram.com
Фото: Скріншоти сторіз klopotenko/instagram.com та london_lib/instagram.com

«У Gastromasa ми від початку прагнули створити міст між культурами, і сьогодні я щасливий повідомити, що ми перетнули кордони і перетворили цю організацію на глобальний бренд. Сьогодні ми виступили перед українською пресою на церемонії підписання меморандуму з Мар'яною Олеськів та вжили заходів, щоб зробити Gastromasa не лише у Стамбулі, а й у Києві! Наша мета – познайомити світ з українською гастрономією», – написав в інстаграмі Gastromasa Сьозен Гьокмен.

Українську кухню на конференції представляли шеф-кухарі Євген Клопотенко та Ігор Мезенцев, які провели гастрошоу, а потім «посилили емоції пережитого українською їжею» в ресторані 100 років тому вперед. Євген Клопотенко підготував сет страв, які поєднав темою української міфології.

Скріншоти сторіз klopotenko/instagram.com та london_lib/instagram.com
Фото: Скріншоти сторіз klopotenko/instagram.com та london_lib/instagram.com
Показати ще новини
Радіо NV
X