Три тисячі доларів за вирізку. Француз виробляє найдорожче м'ясо в світі
Секрет у тому, що чоловік вирощує одну із кращих порід м'ясних корів - Біла аквітанська, пише CNN . Для тварин створені ідеальні умови життя, які мінімізують стрес. Крім того, Полмар інвестував більше мільйона євро в унікальну бійню, де щотижня вбивають тільки чотири корови. Після чого м'ясо піддають унікальній обробці.
Незвичайна технологія обробки м'яса, якою володіє виключно сім'я Полмар, називається Зимова сплячка. У спеціальній кімнаті з температурним режимом -43 градуси за Цельсієм м'ясо охолоджується холодним потоком повітря зі швидкістю 120км/год. В результаті чого м'ясо може зберігатися необмежений час без втрати якості.
