Без випікання. Торт з орео та нутелою за рецептом Ольги Сумської
Десерт з орео та нутеллою, який не потрібно пекти, здається ідеальною лытньою солодощю. Ольга Сумська в своєму Instagram поділилася простим рецептом торта.
Смачний торт без випічки - мрія будь-якого кулінара, особливо влітку, коли не хочеться нічого гарячого та паруючого. Саме тому варто приготувати простий десерт із продуктів, які часто бувають вдома.
Рецепт торта без випічки
Інгредієнти:
- Печиво орео або печиво до кави
- Вершки 20-30%
- Нутелла
- Волоські горіхи або кешью
- 200 мл кондитерських вершків для збивання
- Цукрова пудра
Приготування:
Візьміть будь-яке печиво та перемеліть його в блендері. Потім додайте туди трохи вершків, щоб маса була не рідкою, але пружною. Кількість печива та вершків визначте за розміром форми та бажаної товщини коржа. Викладіть суміш у силіконову або застелену папером для випічки форму. Далі змастіть ваш "корж" нутелою та додайте горішки. Потім покладіть перший шар торта в холодильник на годину.
Візьміть кондитерські вершки для збивання, і доведіть міксером до густої консистенції. Додайте до них трохи цукрової пудри, але не переборщіть, адже печиво та нутелла теж солодкі. Далі, акуратно вимішуючи, викладіть вершки в форму з печивом і поставте в холодильник ще на дві години (або в морозилку на годину, якщо ви поспішаєте).
Прикрасити торт можна чим завгодно, від м'яти до ягід і шоколадної крихти.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.