Без випікання. Торт з орео та нутелою за рецептом Ольги Сумської

3 серпня 2020, 05:00

Десерт з орео та нутеллою, який не потрібно пекти, здається ідеальною лытньою солодощю. Ольга Сумська в своєму Instagram поділилася простим рецептом торта.

Смачний торт без випічки - мрія будь-якого кулінара, особливо влітку, коли не хочеться нічого гарячого та паруючого. Саме тому варто приготувати простий десерт із продуктів, які часто бувають вдома.

Відео дня

Рецепт торта без випічки

Інгредієнти:

  • Печиво орео або печиво до кави
  • Вершки 20-30%
  • Нутелла
  • Волоські горіхи або кешью
  • 200 мл кондитерських вершків для збивання
  • Цукрова пудра

Приготування:

Візьміть будь-яке печиво та перемеліть його в блендері. Потім додайте туди трохи вершків, щоб маса була не рідкою, але пружною. Кількість печива та вершків визначте за розміром форми та бажаної товщини коржа. Викладіть суміш у силіконову або застелену папером для випічки форму. Далі змастіть ваш "корж" нутелою та додайте горішки. Потім покладіть перший шар торта в холодильник на годину.

Візьміть кондитерські вершки для збивання, і доведіть міксером до густої консистенції. Додайте до них трохи цукрової пудри, але не переборщіть, адже печиво та нутелла теж солодкі. Далі, акуратно вимішуючи, викладіть вершки в форму з печивом і поставте в холодильник ще на дві години (або в морозилку на годину, якщо ви поспішаєте).

Прикрасити торт можна чим завгодно, від м'яти до ягід і шоколадної крихти.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X