Пишні та повітряні. Рецепт смачних пончиків на воді та манці

Пончики (Фото:fotek/depositphotos)
Ці пончики з манної крупи можна їсти на сніданок або до вечірнього чаю. Вони також є добрим десертом, тому що вважаються малокалорійними.
Смачні пончики люблять як дорослі, так і діти. Найчастіше пончики асоціюються з жирною випічкою, шкідливою для фігури та здоров'я. Однак пончики, приготовлені за цим рецептом, можна вживати як дітям, так і тим, хто стежить за фігурою. Для приготування цих пончиків знадобиться мінімум продуктів, крім того, всі вони мають бути у вас вдома.
Пончики на манці: рецепт
Складові:
- 200 мл теплої води
- 2 ст. л. цукру
- 0,5 ч. л. солі
- 1 ч. л. дріжджів
- 20 мл олії
- 100 гр манної крупи
- 200 гр борошна
Спосіб приготування:
- У миску наливаємо теплу воду.
- Додаємо цукор, сіль, дріжджі, олію та манку, перемішуємо.
- Додаємо борошно, замішуємо м'яке тісто. Даємо йому відпочити деякий час.
- Тісто, що підійшло, ділимо на 8 кульок. Формуємо пончики.
- Смажимо на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.
- Обвалюємо в цукрі чи пудрі. Смачного!