Пишні та повітряні. Рецепт смачних пончиків на воді та манці

24 січня, 22:05
Пончики (Фото:fotek/depositphotos)

Пончики (Фото:fotek/depositphotos)

Ці пончики з манної крупи можна їсти на сніданок або до вечірнього чаю. Вони також є добрим десертом, тому що вважаються малокалорійними.

Смачні пончики люблять як дорослі, так і діти. Найчастіше пончики асоціюються з жирною випічкою, шкідливою для фігури та здоров'я. Однак пончики, приготовлені за цим рецептом, можна вживати як дітям, так і тим, хто стежить за фігурою. Для приготування цих пончиків знадобиться мінімум продуктів, крім того, всі вони мають бути у вас вдома.

Відео дня

Пончики на манці: рецепт

Складові:

  • 200 мл теплої води
  • 2 ст. л. цукру
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 ч. л. дріжджів
  • 20 мл олії
  • 100 гр манної крупи
  • 200 гр борошна

Спосіб приготування:

  1. У миску наливаємо теплу воду.
  2. Додаємо цукор, сіль, дріжджі, олію та манку, перемішуємо.
  3. Додаємо борошно, замішуємо м'яке тісто. Даємо йому відпочити деякий час.
  4. Тісто, що підійшло, ділимо на 8 кульок. Формуємо пончики.
  5. Смажимо на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.
  6. Обвалюємо в цукрі чи пудрі. Смачного!
Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо NV
X