Ідеальна пара до білого вина. Простий рецепт свинячого антрекота в духовці

20 лютого, 03:20
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке
М’ясо подається з фруктово-овочевим асортиментом. (Фото:kirs-ua/depositphotos.com)

М’ясо подається з фруктово-овочевим асортиментом. (Фото:kirs-ua/depositphotos.com)

Це вишукане м’ясо на кістці зробить вашу вечерю особливою.

Поняття антрекот прийшло із французької кухні, у перекладі воно означає м'ясо між ребрами (entre - між і côte - ребро). Цю частину, як правило, подають із кісткою, але при бажанні її легко можна відокремити. Як смачно та швидко приготувати свинячий антрекот, розповів шеф-кухар та експерт реаліті На ножах на Новому каналі Алекс Якутов.

Відео дня

«Свинячий антрекот не раджу смажити на грилі, — каже експерт. — У ньому мало жиру, і в результаті м'ясо буде сухе. Найкраще готувати його в духовці. Тоді воно збереже соковитість».

Рецепт свинини в духовці

Інгредієнти:

  • свинячий антрекот на кістці - 400 г
  • ананас - 1 шт.
  • болгарський перець - 1 шт.
  • лайм - 0,5 шт.
  • перець чилі – 0,5 шт.
  • м'ята - за смаком
  • сіль, перець - за смаком

Приготування:

Антрекот на кістці посоліть, поперчіть.

З ананаса товстим шаром зріжте шкірку. Обмотайте нею м'ясо з обох боків і перемотайте кондитерською мотузкою.

Поставте антрекот запікатися в духовку, розігріту до 180°C, на 30-40 хвилин. Ананас пустить сік, і в результаті ви отримаєте свинину з кубинськими нотками та яскраво вираженим смаком.

Свіжий ананас, чилі, болгарський перець, лайм та м'яту дрібно наріжте, перемішайте разом.

При подачі на свинячий антрекот викладіть суміш фруктів та овочів. Страва чудово поєднується з білим вином на зразок совіньйон-блан.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X