З червоною картоплею та ковбасою. Бюджетний рецепт популярного тосканського супу

10 лютого, 06:15
У супі потрібно використовувати капусту кейл (Фото:beautyandthebenchpress/instagram.com)

У супі потрібно використовувати капусту кейл (Фото:beautyandthebenchpress/instagram.com)

Цю страву готують буквально всі фуд-блогери, тому її варто спробувати і вдома.

Тосканський суп - це вершковий картопляний суп з італійською ковбасою, капустою та беконом. В оригіналі використовують жирні вершки та майже 500 г ковбаси, проте рецепт Budget Bytes полегшений. Якщо ви хочете приготувати більш автентичний суп, замініть воду вершками і додайте більше ковбаси.

Відео дня

Рецепт тосканського супу

Інгредієнти:

  • 250 г італійської ковбаси
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 40 г консервованої квасолі
  • 1/2 ч. л. копченої паприки
  • 3 ст. курячого бульйону
  • 1 ст. води
  • 400 г червоної картоплі
  • 250 г капусти кейл
  • дрібка пластівців червоного перцю, за бажанням
  • свіжо подрібнений чорний перець, за бажанням

Приготування:

Додайте ковбасу у велику каструлю для супу та обсмажте на середньому вогні.

Поки ковбаса готується, наріжте цибулю кубиками та подрібніть часник. Додайте їх у каструлю і смажте, поки цибуля не стане м'якою.

Злийте рідину та промийте квасолю. Додайте її в каструлю разом із курячим бульйоном, водою та копченою паприкою. Накрийте кришкою і дайте супу закипіти на середньому вогні.

Поки суп нагрівається, розріжте кожну картоплину на четвертинки вздовж, а потім наріжте тонкими скибочками. Додайте картоплю в каструлю разом із попередньо нарізаною капустою кейл. Іноді помішуйте суп.

Дайте супу покипіти на середньому вогні приблизно 15 хвилин або поки картопля не стане м'якою. За бажанням приправте пластівцями червоного перцю і подрібненим чорним перцем.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X