Три лайфхаки. Ектор Хіменес-Браво поділився секретами приготування смачного м’яса на свята

30 листопада 2021, 03:52
Якщо ви смажите м’ясо, солити його потрібно наприкінці (Фото:towfiqu barbhuiya / unsplash)

Якщо ви смажите м’ясо, солити його потрібно наприкінці (Фото:towfiqu barbhuiya / unsplash)

Суддя проєктів МастерШеф поділився своїми улюбленими «фішками» маринування та смажіння.

Шеф-кухар часто ділиться зі своїми підписниками в соціальних мережах рецептами та корисними кулінарними порадами. Нещодавно він розповів, як приготувати справді смачне м’ясо, яке може стати головною стравою будь-якого святкового столу.

Відео дня

Як приготувати м’ясо

1.

Маринад

Ектор Хіменес-Браво радить спробувати маринад із гранатового соку та апельсинового фрешу. За його словами, ця рідина добре розм’якшить м’ясо, наповнить його новим смаком та збереже соковитість.

2.

Вакуум

«Чим більше вакууму в ємності, де ви маринуєте м’ясо — тим воно краще просочується! Ідеально для цього підійде пакет-слайдер», — написав гастро-експерт.

3.

Солити — наприкінці

За словами Ектора, цей лайфхак стосується саме смажіння м’яса. Спочатку потрібно «запечатати» всі соки всередині за рахунок обсмажування, а потім посолити. Тоді смак м’яса буде чистим і лише трохи підсоленим ззовні. Зі стейками правило діє так само: солимо в кінці, при подачі.

«Усі ці поради зроблять вашу страву з м’яса ще соковитішою та багатограннішою за смаком», — доповнив шеф-кухар.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X