«Вечеря за 8 хвилин». Рецепт пасти з куркою від Лізи Глінської

29 травня 2021, 03:21
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Кондитер і кулінарний експерт розповіла, як швидко приготувати легку, але смачну вечерю.

«Я готую неперевершану вечерю всього за 8 хвилин, а весь вільний час залишається для себе та рідних», — підписала рецепт Ліза Глінська в своєму інстаграмі.

Кулінар використовувала курку Пан Курчак, адже вона одразу промаринована на виробництві, а тому швидше готується.

Відео дня

Рецепт пасти з куркою

Інгредієнти:

  • паста
  • олія
  • мариноване філе курки

Приготування

Слідуючи інструкціям, приготуйте пасту. Ліза Глінська використовує широку пасту типу фетучіні.

Візьміть куряче філе, бажано відразу вирізане в формі медальйонів. Якщо ні, наріжте філе крупними круглими шматками.

Посмажте філе на розпеченій олії до золотистої скоринки з обох боків. За рахунок маринування на приготування курки потрібно не більше 8 хвилин.

Подавайте курку з пастою.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X