Курка та бекон. Рецепт м’ясного рулету на святковий стіл
10 грудня 2021, 04:15
Розповідаємо, як приготувати одну з найстаріших святкових страв.
М'ясний рулет вперше згадується в записах ще Римської імперії, хоча історики стверджують, що він виглядав зовсім інакше, ніж зараз. Як би там не було, а свої традиційні національні варіації цієї страви існують практично в кожній країні. Ми пропонуємо приготувати на свята обгорнутий беконом м'ясний рулет із курки.
Відео дня
М'ясний рулет із курячого філе
Інгредієнти
Філе куряче
500-600 г
Бекон
300 г
Яйця
5 шт.
Молоко
4 ст.
Сир
за смаком
Цибуля
за смаком
Морква
за смаком
Спеції
за смаком
Інструкція приготування
- Перебиваємо в блендері куряче філе, одне яйце, частину цибулі, молоко та спеції. Суміш, що вийшла, ще раз добре перемішуємо.
- Відварюємо чотири яйця, обсмажуємо дрібно нарізану моркву з цибулею. Готову засмажку додаємо до фаршу.
- Викладаємо на фольгу або силіконову поверхню бекон, зверху фарш та натертий сир. Усередину кладемо відварені та очищені яйця, скручуємо рулет.
- Випікаємо рулет 40 хвилин при температурі 180°С.
Смачного!