Курка та бекон. Рецепт м’ясного рулету на святковий стіл

10 грудня 2021, 04:15

Розповідаємо, як приготувати одну з найстаріших святкових страв.

М'ясний рулет вперше згадується в записах ще Римської імперії, хоча історики стверджують, що він виглядав зовсім інакше, ніж зараз. Як би там не було, а свої традиційні національні варіації цієї страви існують практично в кожній країні. Ми пропонуємо приготувати на свята обгорнутий беконом м'ясний рулет із курки.

Відео дня

М'ясний рулет із курячого філе

Інгредієнти

Філе куряче 500-600 г

Бекон 300 г

Яйця 5 шт.

Молоко 4 ст.

Сир за смаком

Цибуля за смаком

Морква за смаком

Спеції за смаком

Інструкція приготування

  1. Перебиваємо в блендері куряче філе, одне яйце, частину цибулі, молоко та спеції. Суміш, що вийшла, ще раз добре перемішуємо.
  2. Відварюємо чотири яйця, обсмажуємо дрібно нарізану моркву з цибулею. Готову засмажку додаємо до фаршу.
  3. Викладаємо на фольгу або силіконову поверхню бекон, зверху фарш та натертий сир. Усередину кладемо відварені та очищені яйця, скручуємо рулет.
  4. Випікаємо рулет 40 хвилин при температурі 180°С.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X