Легка вечеря. Рецепт крем-супу із кабачків

31 серпня, 21:17
Перед подачею приготуйте домашні сухарики зі спеціями (Фото:olga кудрявцева / unsplash)

Перед подачею приготуйте домашні сухарики зі спеціями (Фото:olga кудрявцева / unsplash)

Ділимося рецептом смачного супу з фуд-блогу anny.cooking.

Якщо вам уже набридли смажені кабачки та оладки з цього плоду, приготуйте цей ніжним крем-суп. Процес приготування займає всього 40 хвилин.

Рецепт крум-супу з кабачків

Відео дня

Інгредієнти на 3 л готового супу:

  • 3 невеликих кабачки
  • 4 середні картоплини
  • 3 зубчики часнику
  • 2 середні морквини
  • 1 цибуля
  • 2 плавлені сирки або 200 мл 20−33% вершків
  • 700 мл (якщо готуєте на вершках) — 1 л (якщо готуєте з сирками) води/бульйону
  • олія, сіль, перець, орегано, копчена паприка
  • сухарики: хліб, олія, паприка, сіль, орегано

Приготування:

1. Почистіть овочі та наріжте кубиками.

2. В каструлі підсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте до неї решту овочів і тушкуйте 10 хвилин, постійно помішуючи. На цьому ж етапі посоліть овочі, щоб кабачки пустили сік.

3. У цей час перемішайте хліб зі спеціями та олією та відправте у розігріту до 200 °C духовку на 10 хвилин, щоб приготувати сухарики.

4. Додайте до овочів бульйон чи воду, і варіть до готовності моркви. Додаємо бульйон/воду, варимо до готовності моркви. Якщо варите з сирками — додайте 1 л води, якщо з вершками — 700 мл.

5. Додайте сирки/вершки та спеції, доаведіть суп до кипіння та зніміть із вогню.

6. Збийте суп блендером до однорідної консистенції, поверніть на вогонь і доведіть до кипіння. Зніміть із вогню та подавайте із сухариками.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X