З пастою з авокадо. Рецепт легких рулетів з баклажанів

30 липня 2021, 03:04

Ділимося простим веганським рецептом з баклажанів і авокадо, який стане відмінною літньою закускою.

Баклажани та томати вже починають з'являтися на прилавках, а значить - прийшла пора легких літніх овочевих салатів і закусок. Розповідаємо, як приготувати веганські рулетики з баклажанів з авокадо й томатами.

Відео дня

Рецепт закуски з баклажанів

Інгредієнти:

  • Баклажан 1 шт.⁣⁣ ⠀
  • Авокадо 1 шт.⁣⁣ ⠀
  • Чері 5 шт.⁣⁣ ⠀
  • Часник 1 зубчик ⠀
  • Зелень ⠀
  • Волоський горіх і несолоні фісташки за смаком
  • Сік лимона 2 ст.л.⁣⁣ ⠀
  • Рослинна олія
  • Суміш сухих трав, сухий часник, пряна сіль, перець

Приготування:

Розріжте баклажан уздовж тонкими смужками. Посипте крупною сіллю та залиште на 15 хвилин, щоб вона витягла гіркоту.

Замочений раніше волоський горіх трохи обсмажте на сухій сковорідці та потовчіть разом з фісташками на дрібні шматочки.

Збийте до однорідної консистенції пасти авокадо, зелень, часник, лимонний сік, сіль і перець.

Баклажан промийте від солі, просушіть паперовим рушником і викладіть на змащений олією папір для випічки. Зверху баклажан трохи змастіть олією, посипте сумішшю трав і сушеним часником. Запікайте 10-15 хвилин при температурі 180С.⁣⁣ ⠀

Дайте баклажанам трохи охолонути, потім кожен слайс змастіть пастою з авокадо, покладіть шматочок помідора і посипте горіхами. Загорніть у рулетики та подавайте.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X