Охолоджуємось. Рецепт полунично-бананового сорбета від Даші Малахової
Рецепт полунично-бананового сорбету з нової книги Даші Малахової Моя кухня.
Українська актриса, кулінар, ведуча ТБ і Радіо НВ Даша Малахова не перестає дивувати читачів новими незвичними рецептами. Цього разу Даша поділилася з НВ Style рецептом десерту з нової книги Моя кухня, яка вже доступна до передзамовлення і надійде в продаж зовсім скоро. У книзі Малахова розповідає про захоплення кулінарією, філософію кухні і ділиться найкращими рецептами простих і смачних страв. Пропонуємо приготувати полунично-банановий сорбет, щоб переконатися, що їжа — це не стільки про техніку, скільки про задоволення.

Як приготувати полунично-банановий сорбет?
Складові:
- полуниця — 200 г
- банан — 1 шт.
Полуницю очищаємо від хвостиків і разом із бананом збиваємо в блендері до однорідної маси. Отриману масу переливаємо в контейнер і ставимо в морозильну камеру. Через кожні годину-дві дістаємо сорбет із морозилки і перемішуємо його, щоб уникнути великих кристалів льоду. За 5−7 годин сорбет буде готовий.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.