Охолоджуємось. Рецепт полунично-бананового сорбета від Даші Малахової

10 червня 2020, 09:20

Рецепт полунично-бананового сорбету з нової книги Даші Малахової Моя кухня.

Українська актриса, кулінар, ведуча ТБ і Радіо НВ Даша Малахова не перестає дивувати читачів новими незвичними рецептами. Цього разу Даша поділилася з НВ Style рецептом десерту з нової книги Моя кухня, яка вже доступна до передзамовлення і надійде в продаж зовсім скоро. У книзі Малахова розповідає про захоплення кулінарією, філософію кухні і ділиться найкращими рецептами простих і смачних страв. Пропонуємо приготувати полунично-банановий сорбет, щоб переконатися, що їжа — це не стільки про техніку, скільки про задоволення.

Відео дня
Надано Дашею Малаховою
Фото: Надано Дашею Малаховою

Як приготувати полунично-банановий сорбет?

Складові:

  • полуниця — 200 г
  • банан — 1 шт.

Полуницю очищаємо від хвостиків і разом із бананом збиваємо в блендері до однорідної маси. Отриману масу переливаємо в контейнер і ставимо в морозильну камеру. Через кожні годину-дві дістаємо сорбет із морозилки і перемішуємо його, щоб уникнути великих кристалів льоду. За 5−7 годин сорбет буде готовий.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X