Легко та швидко. Ведуча Ревізора поділилася рецептом варення зі смородини

22 липня 2020, 20:00

Якщо правильно приготувати смородинове варення, то в ньому збережуться всі корисні властивості, які є у свіжій ягоді.

Чорна смородина неабияк потрібна людині взимку. Вона здатна в кілька разів підсиоювати ефективність противірусних препаратів та антибіотиків. Якщо правильно приготувати смородинове варення, то у ньому збережуться усі корисні властивості, які є у сирій ягоді. Ведуча програми «Ревізор» (Новий канал), кулінар Юлія Панкова ділиться власним рецептом варення зі смородини.

Відео дня

«Від джемів та конфітюрів варення відрізняється тим, що фрукти та ягоди в ньому зберігають свою форму, — каже дівчина. — Для мене найкраще домашнє варення, приготоване на власній кухні та перевіреним рецептом, а не придбане в супермаркеті. До речі, зварити його можна з будь-чого — навіть з волоських горіхів та кульбаб».

Юлія Панкова
Фото: Юлія Панкова

Інгредієнти:

  • 1, 5 кг цукру
  • 1 кг смородини
  • 1 стакан води

Приготування

1. Переберіть ягоди, промийте та обсушіть. В каструлю влийте воду, всипте цукор, перемішайте і доведіть до кипіння.

2. У закипілий сироп всипте смородину, знову доведіть все до кипіння та проваріть на повільному вогні 5 хвилин. Потім розлийте гаряче варення у стерилізовані банки та закатайте кришками.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X