Гаряче зовні і холодне всередині. Рецепт смаженого морозива від Даші Малахової

24 травня 2020, 14:39

Смажене морозиво за рецептом української актриси, кулінара, ведучої ТВ і Радіо НВ Даші Малахової.

Смажене морозиво — незвичайний десерт, який часто подають в ресторанах. В азіатських країнах такий десерт продають на вулицях міст, де він користується неймовірним попитом. Холодна кульку морозива в гарячій хрусткій оболонці запам’ятається вам і вашим близьким надовго. До того ж, приготування гарячого морозива досить простий процес. Пропонуємо спробувати гаряче морозиво за рецептом актриси, кулінара, теле- і радіоведучої Даші Малахової.

Відео дня

Предоставлено Дашей Малаховой
Фото: Предоставлено Дашей Малаховой

Як приготувати смажене морозиво?

Складові:

  • рисове борошно
  • мигдалеве борошно
  • кокосове борошно ⠀
  • кукурудзяні пластівці
  • горіхи ⠀
  • яйце
  • морозиво
  • олія

Змішайте в рівних пропорціях рисове, мигдалеве і кокосове борошно. ⠀

Перебийте в блендері кукурудзяні пластівці. Можна додати мелені горіхи. ⠀

Збийте яйце. ⠀

Кульку добре замороженого морозива покрийте сумішшю з борошна, занурте в яйце, а потім опустіть в пластівці з горіхами. ⠀

Загорніть у фольгу і залишіть в морозилці не менше, ніж на 5 годин.

Максимально розігрійте глибоку каструлю з олією і занурте кульку у фритюр, через кілька секунд — смажене морозиво готово!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X