Вдвічі швидше, ніж у духовці. Простий рецепт картоплі в мундирі за 30 хвилин

18 січня, 18:00
Картопля в мундирі за 30 хвилин (Фото:vankad/depositphotos)

Картопля в мундирі за 30 хвилин (Фото:vankad/depositphotos)

Картоплю в мундирі можна приготувати в духовці протягом години, але використання фритюрниці може скоротити цей час вдвічі.

Фритюрниця є популярним кухонним приладом, тому що вона не тільки заощаджує час, але й гроші, оскільки споживає менше енергії, ніж стандартна духовка. У фритюрниці можна приготувати багато продуктів та страв, а картоплю в мундирі можна зробити лише за 30 хвилин. Поппі О’Тул у TikTok поділилася своїм методом приготування картоплі в мундирі у фритюрниці.

Відео дня

Вона сказала: «Я знаю, що вам потрібні швидші, дешевші та енергоефективні рецепти. Я знаю, що багато хто з вас використовує фритюрниці, так що ось мій рецепт ідеальної картоплі в оболонці у фритюрниці. Для красивої золотистої та хрусткої картоплі в мундирі потрібно всього 30 хвилин».

Як варити картоплю в мундирі

  1. Візьміть велику картоплю, проткніть її виделкою, а потім додайте трохи олії і помасажуйте.
  2. Посипте невеликою кількістю солі.
  3. Помістіть картоплю в кошик аерофритюрниці при температурі 170 градусів за Цельсієм на 20 хвилин.
  4. Через 20 хвилин перевірте її стан і трохи струсіть.
  5. Готуйте знову на 200 градусів Цельсія протягом 10 хвилин. Додайте вершкове масло і сіль, за необхідності, після приготування.

Якщо ви використовуєте мікрохвильову піч для прискорення процесу приготування, поставте невелику склянку з водою на тарілку з картоплею. Вода запобігає висиханню картоплі. Також можна загорнути картоплю в мундирі у фольгу, щоб вона швидше готувалась, оскільки алюміній проводить тепло, а потім затримує його.

Якщо ви використовуєте фольгу, ви також можете додати жменю солі під картоплю, перш ніж загортати її, оскільки сіль видаляє вологу зі шкірки і робить її хрумкою. Щоб ще більше скоротити час приготування, ви також можете використовувати дрібнішу картоплю, особливо якщо картопля в мундирі є гарніром до великої страви.

Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо NV
X