З дорблю. Оригінальний рецепт ніжних сирників
Що може бути краще для сніданку, ніж сирники? Тільки сирники з дорблю за рецептом Євгена Клопотенко.

Оригінальний і незвичайний рецепт. Ніжний кисломолочний сир, солонуватий сир з пліснявою — ідеальне поєднання для сніданку! НВ Style пропонує приготувати надзвичайно смачні сирники за рецептом кулінарного експерта, автора онлайн-курсу з кулінарії Мислити як кухар, співвласника ресторану 100 років тому вперед Євгена Клопотенка. Переможець кулінарного шоу МастерШеф Євген Клопотенко є також реформатором шкільного харчування — він отримав грант на складання збірки рецептів для харчування школярів.
Як приготувати сирники з сиром з блакитною пліснявою?

Рецепт досить простий і приготування не забере більше 15 хвилин. Всі інгредієнти розраховані на 2 порції.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Кисломолочний сир — 300 г
Яйце — 1 шт.
Сир дорблю — 50 г
Борошно (додатково для формування кульок) — 60 г
Цукор — 50−60 г
Розпушувач — ½ ч. Л.
Ванільний цукор — 10 г
Соняшникова олія (для смаження) — 1−2 ст. л.
Сирники з дорблю: покроковий рецепт
Змішайте кисломолочний сир, блакитний сир, яйця, ванільний і звичайний цукор в мисці. Туди ж додайте розпушувач із борошном і добре перемішайте до однорідної консистенції.
Посипте кухонну дощечку борошном і викладіть на неї тісто для сирників. Сформуйте руками кульки і надайте їм форму сирника, приплюснувши. А взагалі ви можете зробити сирники будь-якої іншої форми на ваш смак.
У розігріту сковорідку влийте олію. Викладіть сирники і підсмажте з обох боків до утворення красивої золотистої скоринки.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life