«По-київськи». Сезонний рецепт сирників з начинкою

4 липня 2021, 06:43

Ведуча та гастро-експерт Юлія Висоцька поділилася рецептом сирників по-київськи.

Специфіка цих сирників у тому, що всередині є начинка з варення. Так страва стає солодшою, смачнішою, а якщо використовувати ягідне пюре - ще й кориснішою.

Рецепт сирників з начинкою

Відео дня

Інгредієнти:

  • асорті ягідне - за смаком
  • цукор - 2 ст. л.
  • сир 9% - 500 г
  • яйця курячі - 1 шт.
  • цукор - 3 ст. л.
  • борошно - 3 ст. л.

Приготування:

1. Ягоди розморозити, додати цукор. Перебити блендером в пюре. Розкласти пюре в формочки для льоду. Заморозити. За бажанням можна пропустити цей пункт і використовувати готове варення. Однак перед цим його теж потрібно заморозити.

2. Жовток збити з цукром і ваніліном. Білок потрібно буде додати, тільки якщо сир дуже сухий. Додати сир, ретельно розмішати. Всипати борошно, перемішати.

3. Сформувати сирник, посипаючи борошном. Всередину кожного покласти заморожений шматочок ягідного пюре. Смажити на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X