Вони зроблять вас щасливими. Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сіннабонів із крем-сиром і корицею

11 червня 2020, 08:18

Булочки з корицею сіннабони за рецептом шеф-кухаря і судді МастерШеф Ектора Хіменеса-Браво.

Булочки з крем-сиром і корицею сіннабони настільки ніжні, що тануть у роті. Ви ніколи в житті не куштували нічого смачнішого. Канадський шеф-кухар колумбійського походження і суддя проекту МастерШеф Україна Ектор Хіменес-Браво поділився своїм рецептом булочок із корицею. Пропонуємо приготувати сіннабони на своїй кухні за рецептом Ектора Хіменеса-Браво.

Відео дня

Як приготувати булочки сіннабон?

Інгредієнти на тісто:

  • 250 мл молока
  • 2 яйця кімнатної температури
  • 75 г вершкового масла кімнатної температури
  • 520−600 г борошна
  • 100 г цукру
  • ½ ч. л. солі
  • 1 пакет активованих сухих дріжджів

Начинка:

  • 200 г коричневого цукру
  • 3 ст. л. меленої кориці
  • 75 г м’якого вершкового масла

Глазур (Фростінг):

  • 110 г м’якого крем-сиру
  • 55 г м’якого вершкового масла
  • 180 г цукрової пудри
  • ½ ч. л. ванільного екстракту
  • 1/8 ч. л. солі

Нагрійте молоко (тепле) додайте дріжджі, не перемішуйте.

Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця з сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно.

Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні. Збризніть олією тісто і дайте відпочити, накривши плівкою в теплому місці.

У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, корицю і відкладіть.

Розкачайте тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 г вершкового масла і додайте суміш кориці і коричневого цукру. Зробіть рулет, починаючи з найдовшою боку, отримаєте рулет 45 см.

Наріжте на 12 булочок, викладіть в прямокутну форму, змащену маслом і накрийте плівкою. Дайте вирости в теплому місці протягом 45 хвилин.

Нагрійте духовку до 200 ° С. Випікайте сіннабони в центрі духовки 15 хвилин.

Поки випікаються булочки, зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль до повітряного стану.

Дайте сіннабонам охолонути 15−15 хвилин і змастіть ще теплі сіннабони глазур’ю (фростінгом).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X