Вони зроблять вас щасливими. Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сіннабонів із крем-сиром і корицею
Булочки з корицею сіннабони за рецептом шеф-кухаря і судді МастерШеф Ектора Хіменеса-Браво.
Булочки з крем-сиром і корицею сіннабони настільки ніжні, що тануть у роті. Ви ніколи в житті не куштували нічого смачнішого. Канадський шеф-кухар колумбійського походження і суддя проекту МастерШеф Україна Ектор Хіменес-Браво поділився своїм рецептом булочок із корицею. Пропонуємо приготувати сіннабони на своїй кухні за рецептом Ектора Хіменеса-Браво.
Як приготувати булочки сіннабон?
Інгредієнти на тісто:
- 250 мл молока
- 2 яйця кімнатної температури
- 75 г вершкового масла кімнатної температури
- 520−600 г борошна
- 100 г цукру
- ½ ч. л. солі
- 1 пакет активованих сухих дріжджів
Начинка:
- 200 г коричневого цукру
- 3 ст. л. меленої кориці
- 75 г м’якого вершкового масла
Глазур (Фростінг):
- 110 г м’якого крем-сиру
- 55 г м’якого вершкового масла
- 180 г цукрової пудри
- ½ ч. л. ванільного екстракту
- 1/8 ч. л. солі
Нагрійте молоко (тепле) додайте дріжджі, не перемішуйте.
Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця з сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно.
Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні. Збризніть олією тісто і дайте відпочити, накривши плівкою в теплому місці.
У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, корицю і відкладіть.
Розкачайте тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 г вершкового масла і додайте суміш кориці і коричневого цукру. Зробіть рулет, починаючи з найдовшою боку, отримаєте рулет 45 см.
Наріжте на 12 булочок, викладіть в прямокутну форму, змащену маслом і накрийте плівкою. Дайте вирости в теплому місці протягом 45 хвилин.
Нагрійте духовку до 200 ° С. Випікайте сіннабони в центрі духовки 15 хвилин.
Поки випікаються булочки, зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль до повітряного стану.
Дайте сіннабонам охолонути 15−15 хвилин і змастіть ще теплі сіннабони глазур’ю (фростінгом).
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.