Американський сніданок. Рецепт панкейків з бананом від учасника Пекельної кухні

26 вересня 2021, 05:15

Учасник реаліті Нового каналу Равшан Хамідов поділився рецептом американських млинців.

Перший прийом їжі запускає в організмі метаболізм, що впливає на роботу мозку. У холодну пору важливо, щоб сніданок котрій би він не починався) був ситним і заряджав хорошим настроєм на весь день. Кулінар Равшан Хамідов вважає, що панкейки — чудовий вибір для осінніх трапез.

Відео дня

Pancakes перекладається дослівно, як тістечка на сковороді. А щоб зробити їх більш корисними, ситними та дійсно схожими на десерт, у тісто варто додати банан.

Рецепт панкейків з бананом

Інгредієнти:

  • Банан — 2 шт.
  • Яйця — 1 шт.
  • Молоко — 60 мл
  • Борошно — 1 склянка
  • Цукор — за смаком
  • Олія соняшникова — 2 ст. л.
  • Мед

Приготування:

Банан, яйця, молоко, цукор, соняшникову олію збиваємо блендером до однорідної маси.

Поступово додаємо борошно, перемішуючи вінчиком до однорідної маси.

Обсмажуємо кожен панкейк на сухій сковороді на помірному вогні до золотистої скоринки. Перевертати панкейк потрібно, коли на сирій стороні з’являться бульбашки.

Готові панкейкі поливаємо зверху медом або класичним кленовим сиропом.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо НВ
X