На оливковій олії. Рецепт швидкого шоколадного пирога

Подавати торт можна з карамеллю, глазур’ю, вершками або прикрасивши цукровою пудрою (Фото:isabella / unsplash)
Цей рецепт ідеальний для тих, хто не любить морочитися з готуванням, адже потрібно просто змішати всі інгредієнти, нічого не збиваючи чи розтоплюючи, і відправити в духовку.
Незважаючи на ну дуже простий процес приготування, цей бісквіт виходить шалено смачним. Він трохи вологий всередині, досить солодкий, але не приторний. Він може стати, як повноцінним десертом до чаю, так і бісквітної частиною більш складного торта.
Рецепт шоколадного торта
Складові:
- 50 г порошку какао
- 150 г окропу
- 150 г оливкової олії
- 150 г цукру
- 200 г мигдального борошна
- 2 чайні ложки розпушувача
- 2 чайні ложки екстракту ванілі
- 4 яйця

Приготування:
Розігрійте духовку до 180 °C з конвекцією. Вистеліть форму середнього розміру пергаментним папером.
Висипте какао-порошок у миску, залийте його окропом і збийте вінчиком. Постарайтеся позбутися великих грудочок.
Додайте оливкову олію, цукор, мигдальне борошно, розпушувач, ваніль і яйця. Змішайте ложкою до однорідного стану.
Вилийте тісто в підготовлену форму і випікайте 45−50 хвилин або поки бісквіт не стане пружним, коли ви до нього доторкнетеся.
Охолодіть бісквіт у формі, потім наріжте і подавайте з джемом, збитими вершками або просто так.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.