З літнім салатом. Хрумкий шніцель за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Для шніцелю підійде будь-яка м’ясна частина свинини (Фото:bhofack2/depositphotos.com)
Український шеф-кухар колумбійського походження поділився в Instagram рецептом пряної свинини та салату з цитрусовими нотками.
Такий обід або вечеря не займе багато часу для приготування, але внесе різноманіття у повсякденне меню.
Рецепт шницеля и салата
Інгредієнти:
- Свинина — 150−250 г
- Сіль, перець
Панірування:
- Борошно + паприка
- Яйце
- Сухарі будь-які
Для салату:
- Чері - 150 г
- Пряні трави (кінза, базилік, петрушка) — 20 г
- Редис — 20 г
- Філе апельсина — 1 шт
- Сік апельсина
- Оливкова олія — 10−15 мл
- Сіль, перець
Приготування:
Відбиваємо свинину, вона має бути дуже тонка. Перчимо та солимо, паніруємо в послідовності борошно, яйце, сухарі. Обсмажуємо з обох боків у чималій кількості олії.
Нарізаємо овочі для салату, спеції варто додати до помідорів одразу. Змішуємо всі інгредієнти і подаємо.
Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.