З літнім салатом. Хрумкий шніцель за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

23 червня, 03:53
Для шніцелю підійде будь-яка м’ясна частина свинини (Фото:bhofack2/depositphotos.com)

Для шніцелю підійде будь-яка м’ясна частина свинини (Фото:bhofack2/depositphotos.com)

Український шеф-кухар колумбійського походження поділився в Instagram рецептом пряної свинини та салату з цитрусовими нотками.

Такий обід або вечеря не займе багато часу для приготування, але внесе різноманіття у повсякденне меню.

Рецепт шницеля и салата

Інгредієнти:

  • Свинина — 150−250 г
  • Сіль, перець

Відео дня

Панірування:

  • Борошно + паприка
  • Яйце
  • Сухарі будь-які

Для салату:

  • Чері - 150 г
  • Пряні трави (кінза, базилік, петрушка) — 20 г
  • Редис — 20 г
  • Філе апельсина — 1 шт
  • Сік апельсина
  • Оливкова олія — 10−15 мл
  • Сіль, перець

Приготування:

Відбиваємо свинину, вона має бути дуже тонка. Перчимо та солимо, паніруємо в послідовності борошно, яйце, сухарі. Обсмажуємо з обох боків у чималій кількості олії.

Нарізаємо овочі для салату, спеції варто додати до помідорів одразу. Змішуємо всі інгредієнти і подаємо.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X