Зірка Michelin. Шеф-кухар з Італії поділилася двома секретами успішного ресторанного бізнесу

28 лютого 2020, 10:35

Італійський шеф-кухар Крістіна Бауерман, яка володіє двома закладами в центрі Риму і зіркою Michelin, поділилася з НВ секретами успішного ресторанного бізнесу.

За її словами, навіть їжа не має такого значення, яке мають доречне обслуговування і комфорт за столом.

«Для мене хороший ресторан — про ставлення до людини. Своїм офіціантам я постійно кажу: стіл у ресторані — це місце, де укладають найголовніші домовленості в житті людей. Від перемир’я у війні до пропозиції побратися шлюбом. Офіціант має це розуміти і не зірвати гостям ні першого, ні другого», — каже Бауерман.

Відео дня

На думку Бауерман, друга складова успішного ресторану — усім відоме і водночас незвичайне меню.

«Коли я приходжу до ресторану, мені важливо бачити там щось, що мені знайоме і на що я можу спертися у своєму виборі. Водночас у мене має бути достатній набір для експерименту і нового досвіду з їжею. Гарне меню — це 50% традиційних страв і 50% переосмислених», — зазначає шеф-кухар.

Повне інтерв'ю читайте в журналі НВ № від 27.02.2020.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X