Нове життя пюре. Простий рецепт картопляного рулету
У кулінарній рубриці програми Ранок з Україною на каналі Україна ведучий Григорій Герман поділився простим і бюджетним рецептом рулету з картопляним пюре. При цьому блюдо буде доречним і до святкового столу.
Ентузіаст від світу кулінарії, як говорить про себе сам Герман, знайшов спосіб урізноманітнити звичну страву. Це особливо актуально, якщо пюре залишилося з учорашнього дня і їсти його вже ніхто не хоче. Всього за півгодини йому можна подарувати другий шанс.

Картопляний рулет
Інгредієнти:
- Картопляне пюре — 700 г
- Яйце — 1 шт.
- Цибуля — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Капуста — 200 г
- Зелений горошок — 200 г
- Сир твердий — 200 г
- Зелень, кунжут чорний, сіль, перець і мускатний горіх.
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
Очистіть і подрібніть цибулю, відправте її смажитися на сковорідці.
Почистіть і подрібніть моркву. Коли цибуля стане прозорою, додайте до неї моркву.
Нашинкуйте капусту і відправте готуватися до овочів, туди ж всипте горошок.
Посоліть, поперчіть і додайте дрібку мускатного горіху.
Приготовлені овочі пересипте до окремої миски і дайте їм охолонути.
Відокремте жовток від білка. Влийте білок у пюре і перемішайте.
Наріжте сир скибочками. Зелень подрібніть і змішайте з готовими овочами.
Щоб сформувати рулет, візьміть харчову плівку, розкладіть її на поверхні столу, викладіть шар картоплі, далі рівномірно розподіліть овочі, а всередину викладіть сир.
Загорніть рулет. Обережно підкладіть під нього пергаментний папір і перенесіть страву на деко. Вирівняйте рулет, змажте його жовтком і посипте кунжутом.
Запікайте у духовці за температури 200 градусів протягом 5−7 хвилин.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life