Ідеально для літніх посиденьок. Рецепт кабачків в беконі від Вікторії Попін

14 червня 2021, 17:14

Соковиті кабачки з часниковим напиленням, огорнуті в бекон, запечені до рум’яної шкірочки. Простий та смачний гарнір чи закуска.

Ця проста страва не запаморочлива у приготуванні, але має у собі ефект «вау». Кабачки, запечені в смужках рум’яного бекону, з ненав’язливим ароматом часнику та сиру. Легко готуються, швидко з'їдаються. Ідеально для літніх посиденьок, як гарнір чи закуска перед основною стравою.

Відео дня

Вікторія Попін

Автор та власниця кулінарного сайту Picante Cooking

Кабачки в беконі

Інгредієнти:

  • 2 невеликі кабачки, розрізати на 6 брусочків кожен
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 ч.л. гранульованого часнику
  • 12 тонких смужок бекону
  • Сіль до смаку
  • 30 грам твердого сиру пармезан чи грана падано

Приготування:

1. Кабачки порізати довгими брусочками. Спочатку навпіл, а потім кожен на 3 бруски.

picantecooking.com
Фото: picantecooking.com

2. Духовку розігріти до 220 ᵒС.

3. Кабачки щедро посолити й залишити на 30 хвилин. Далі промити під холодною, проточною водою й помістити в глибоку миску. Додати олію, добре перемішати й посипати їх гранульованим часником. Ще раз перемішати.

picantecooking.com
Фото: picantecooking.com

4. Кожен брусок кабачка загорнути у бекон й викласти в один шар у великий жаротривкий посуд.

5. Рівномірно посипати кабачки твердим сиром.

picantecooking.com
Фото: picantecooking.com

6. Поставити посуд з кабачками до розігрітої духовки й пекти 15-20 хвилин, доки кабачки та бекон підрум’яняться.

Більше рецептів шукайте на picantecooking.com

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X