З кабачком і яблуком. Рецепт літнього салату від Ектора Хіменеса-Браво

13 червня, 03:11
Заправка з цього рецепту підійде для будь-якого салату (Фото:instagram.com/hectorjimenezbravo)

Заправка з цього рецепту підійде для будь-якого салату (Фото:instagram.com/hectorjimenezbravo)

Незмінний суддя проєктів МастерШеф у своєму Instagram поділився рецептом сезонного салату.

Український шеф-кухар колумбійського походження розповів, як поєднати сезонні продукти та приготувати легку й універсальну заправку для салатів. Такий салат прикрасить будь-який стіл або навіть стане повноцінною вечерею, адже містить необхідні для цієї трапези овочі та жири.

Відео дня

Рецепт літнього салату

Інгредієнти:

  • Морква — 100 г
  • Кабачок — 100 г
  • Огірок — 100 г
  • Яблуко зелене — 50 г
  • Редиска — 20 г
  • Зелень (петрушка, кінза, м’ята, базилік) — 30 г
  • Твердий сир — 30 г
  • Волоські горіхи — 15 г

Заправка для салату:

  • Олія — 30 мл
  • Лимонний сік — 20 мл
  • Мед — 20 мл
  • Сіль, перець

Приготування:

Змішайте інгредієнти для заправки.

Наріжте слайсером моркву, огірок та кабачок. Редиску та яблука наріжте півкільцями.

Змішайте овочі з заправкою, додайте зелень, притрусіть натертим сиром і горіхами.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X