На бульйоні та вині. Тушкована капуста з грибами від шеф-кухаря

20 листопада 2022, 21:58
Для страви використовується суміш шапміньйонів і білих грибів (Фото:Пресслужба Нового каналу)

Для страви використовується суміш шапміньйонів і білих грибів (Фото:Пресслужба Нового каналу)

Публікуємо простий і водночас вишуканий рецепт від Алекса Якутова.

У шостому випуску шоу На ножах Алекс Якутов вирушить у Дніпро, щоб оживити колись дуже популярний заклад Неизвестный Петровский. Він розробив нове меню, в якому з’явилася томлена капуста з грибами. Щоб відчути весь смак проекту, пропонуємо приготувати цю страву вдома.

Відео дня

Рецепт тушкованої капусти з грибами

Інгредієнти:

  • Капуста свіжа — 600 г
  • Капуста квашена — 500 г
  • Гриби шампіньйони — 450 г
  • Гриби білі морожені - 250 г
  • Цибуля ріпчаста — 350 г
  • Томатна паста — 150 г
  • Курячий бульйон — 500 мл
  • Біле вино — 50 г
  • Перлова крупа — 100 г

Приготування:

1. Відваріть перлову крупу.

2. Очистіть овочі, цибулю наріжте соломкою й обсмажуйте разом із нарізаними грибами.

3. Засипте всю капусту та припустіть із рештою овочів.

4. Додайте томатну пасту, прогрійте, влийте бульйон та вино. Тушкуйте до повної готовності, доведіть до смаку сіллю та перцем.

5. В кінці додайте перлову крупу.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X