Сніданок для великої компанії. Рецепт яєчних сендвічів з м’ясом

Подавати можна на одному шматку хліба або між двома (Фото:instagram.com/foodhunter)
Цей рецепт чудово підійде для великих сніданків після вечірнього застілля, з якого лишилося трохи готової курки чи індички.
Великі сімейні чи дружні збори часто викликають чимало клопоту із готуванням, а навіть якщо всю вечерю ви замовили в якомусь ресторані, сніданок — досить складне завдання. Тож кулінарка Марта Стюарт пропонує рецепт сендвічів із запеченими яйцями, залишками індички чи курки, беконом і зеленню. По суті, це величезний омлет, котрий подається на тостах.
Рецепт запечених яєць
Інгредієнти:
- 12 великих яєць
- ¼ склянки жирних вершків
- 1 склянка подрібненої вареної індички/курки
- 1 склянка бейбі-шпинату
- 6 слайсів підсмаженого бекону, поламаних на шматочки
- 1,5 склянки тертого сиру
- Діжонська гірчиця і майонез, для подачі
- Сіль і перець по смаку
- 8−16 скибочок підсмаженого хліба для подачі
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 200 °C.
2. У великій мисці збийте яйця та вершки з сіллю та перцем. Додайте індичку, шпинат, половину шматочків бекону та ¾ склянки сиру, гарно перемішайте.
3. Викладіть омлет у змащену маслом форму для запікання, посипте рештою бекону та сиру.
4. Випікайте до готовності, приблизно 15−18 хвилин. Додайте функцію жару та випікайте ще 2−3 хвилини до місцями золотистої скоринки.
5. У цей час змішайте гірчицю та майонез 1:1 та намажте соусом тости. Викладіть омлет на хліб і подавайте.
Смачного!