Сніданок для великої компанії. Рецепт яєчних сендвічів з м’ясом

13 січня, 03:34
Подавати можна на одному шматку хліба або між двома (Фото:instagram.com/foodhunter)

Подавати можна на одному шматку хліба або між двома (Фото:instagram.com/foodhunter)

Цей рецепт чудово підійде для великих сніданків після вечірнього застілля, з якого лишилося трохи готової курки чи індички.

Великі сімейні чи дружні збори часто викликають чимало клопоту із готуванням, а навіть якщо всю вечерю ви замовили в якомусь ресторані, сніданок — досить складне завдання. Тож кулінарка Марта Стюарт пропонує рецепт сендвічів із запеченими яйцями, залишками індички чи курки, беконом і зеленню. По суті, це величезний омлет, котрий подається на тостах.

Відео дня

Рецепт запечених яєць

Інгредієнти:

  • 12 великих яєць
  • ¼ склянки жирних вершків
  • 1 склянка подрібненої вареної індички/курки
  • 1 склянка бейбі-шпинату
  • 6 слайсів підсмаженого бекону, поламаних на шматочки
  • 1,5 склянки тертого сиру
  • Діжонська гірчиця і майонез, для подачі
  • Сіль і перець по смаку
  • 8−16 скибочок підсмаженого хліба для подачі

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 200 °C.

2. У великій мисці збийте яйця та вершки з сіллю та перцем. Додайте індичку, шпинат, половину шматочків бекону та ¾ склянки сиру, гарно перемішайте.

3. Викладіть омлет у змащену маслом форму для запікання, посипте рештою бекону та сиру.

4. Випікайте до готовності, приблизно 15−18 хвилин. Додайте функцію жару та випікайте ще 2−3 хвилини до місцями золотистої скоринки.

5. У цей час змішайте гірчицю та майонез 1:1 та намажте соусом тости. Викладіть омлет на хліб і подавайте.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X