Паштет із кролика. Рецепт закуски з печінкою на новорічний стіл

10 грудня 2021, 03:21

Алекс Якутов поділився рецептом смачної страви з печінки кролика, яка стане чудовою закускою для новорічного та різдвяного столу.

Алекс Якутов

Шеф реаліті Пекельна кухня на Новому каналі

Підготуйтеся до зустрічі Нового року наперед. Щоб закликати удачу та задобрити символ наступного року — Водяного Тигра, подбайте, щоб на столі були страви, які сподобалися б величному коту. Наприклад, паштет від Шефа реаліті Пекельна кухня на Новому каналі Алекса Якутова. Ця страва швидко готується і виходить смачною.

Відео дня

Рецепт паштету з печінки кролика

Інгредієнти:

  • Печінка кролика - 500 г

  • Молоко - 500 мл

  • Вода - 500 мл

  • Сіль - 1 ст. л.

  • Петрушка - 1 пучок

  • Трюфельна олія - 100 мл

  • Вершкове масло - 50 г

  • Рослинна олія - 100 мл.

Приготування:

1. Влийте у каструлю молоко та воду. Додайте сіль. Замочіть печінку на чотири години.

2. Дістаньте печінку та обсмажте на олії до рожевого кольору.

3. Порубайте печінку ножем у кашу.

4. Викладіть у миску, додайте трюфельну олію, вершкове масло та петрушку. Все ретельно перемішайте.

Смачного!

Побачити реаліті Пекельна кухня можна щопонеділка о 19:00 на Новому каналі.

Показати ще новини
Радіо NV
X