Паштет із кролика. Рецепт закуски з печінкою на новорічний стіл
Алекс Якутов поділився рецептом смачної страви з печінки кролика, яка стане чудовою закускою для новорічного та різдвяного столу.
Алекс Якутов
Підготуйтеся до зустрічі Нового року наперед. Щоб закликати удачу та задобрити символ наступного року — Водяного Тигра, подбайте, щоб на столі були страви, які сподобалися б величному коту. Наприклад, паштет від Шефа реаліті Пекельна кухня на Новому каналі Алекса Якутова. Ця страва швидко готується і виходить смачною.
Рецепт паштету з печінки кролика
Інгредієнти:
Печінка кролика - 500 г
Молоко - 500 мл
Вода - 500 мл
Сіль - 1 ст. л.
Петрушка - 1 пучок
Трюфельна олія - 100 мл
Вершкове масло - 50 г
Рослинна олія - 100 мл.
Приготування:
1. Влийте у каструлю молоко та воду. Додайте сіль. Замочіть печінку на чотири години.
2. Дістаньте печінку та обсмажте на олії до рожевого кольору.
3. Порубайте печінку ножем у кашу.
4. Викладіть у миску, додайте трюфельну олію, вершкове масло та петрушку. Все ретельно перемішайте.
Смачного!
Побачити реаліті Пекельна кухня можна щопонеділка о 19:00 на Новому каналі.