Дуже просто, але смачно. Десерт, який королева Єлизавета ІІ їла щодня ще з дитинства

22 вересня, 05:51
Ви також можете використовувати інше варення (Фото:instagram.com/lavenderandlovage)

Ви також можете використовувати інше варення (Фото:instagram.com/lavenderandlovage)

Колишній шеф-кухар королеви Дарен МакГрейді розповів про її улюблений сендвіч.

Ще дитиною Єлизавета спробувала пенні – сендвіч із полуничним джемом у формі невеликого печива. З того часу королеві подавали цей дуже простий, але дуже смачний десерт щодня до обіднього чаю. Рецепт опублікувало видання New York Post.

Відео дня

Рецепт королівських сендвічів

Інгредієнти:

  • Свіжий тостовий хліб
  • Масло
  • Полуничне варення (або інше за смаком)

Приготування:

Візьміть два шматки тостового хліба і тонко змастіть їх маслом.

Викладіть зверху варення та рівномірно розподіліть по одному зі шматків хліба.

Накрийте сендвіч із джемом другим шматком хліба, візьміть круглу форму та виріжте з бутерброду круглі пенні.

Готово!

Також раніше ми писали про улюблений сніданок королеви Єлизавети ІІ, яким виявився омлет із двома незвичайними інгредієнтами, а також про п'ять улюблених страв легендарної королеви.

Показати ще новини
Радіо НВ
X