Ідеальне рішення під час блекауту. Рецепт домашньої шаурми за 5 хвилин

Соус для шаурми варто зробити самостійно (Фото:anima visual / unsplash)
Публікуємо рецепт, яким на своєму YouTube-каналі поділився шеф-кухар Тарас Кліпін.
«Сьогодні готуємо надзвичайно простий і швидкий рецепт — домашня шаурма з куркою. У постійних відключеннях електроенергії вам точно знадобиться те, що не так швидко псується і швидко готується. Це саме цей рецепт!», — переконаний Тарас Кліпін.
Рецепт шаурми
Інгредієнти:
- Лаваш — 1 шт.
- Яйце — 1 шт.
- Сіль/Цукор/Чорний перець
- Сухий часник — 5 г
- Гірчиця — 10 г
- Лимон — 20 г
- Перець Чілі — 5 г
- Олія соняшниковаа — 100 мл
- Пекінська капуста — 20 г
- Солоний огірок — 10 г
- Свіжий огірок — 10 г
- Помідор — 10 г
- Філе куряче (приготоване) — 100 г
- Сир Маасдам — 15 г
Приготування:
1. Для соусу збийте разом яйце, сіль, цукор, чорний перець, чилі, сухий часник, гірчицю, лимон і олію. У вас вийде пряний домашній майонез.
2. Наріжте пекінську капусту, солоні огірки, свіжий огірок та томат. Також наріжте м’ясо та сир слайсами.
3. Зберіть шаурму: змастіть лаваш соусом, викладіть трішки капусти, потім огірки, томати, курку, сир (підігрітий на сковорідці). Закрутіть шаурму, викладіть на суху розігріту пательню швом донизу та обсмажте з обох боків по 2 хвилини.
Смачного!