Ідеальне рішення під час блекауту. Рецепт домашньої шаурми за 5 хвилин

8 грудня 2022, 03:05
Соус для шаурми варто зробити самостійно (Фото:anima visual / unsplash)

Соус для шаурми варто зробити самостійно (Фото:anima visual / unsplash)

Публікуємо рецепт, яким на своєму YouTube-каналі поділився шеф-кухар Тарас Кліпін.

«Сьогодні готуємо надзвичайно простий і швидкий рецепт — домашня шаурма з куркою. У постійних відключеннях електроенергії вам точно знадобиться те, що не так швидко псується і швидко готується. Це саме цей рецепт!», — переконаний Тарас Кліпін.

Відео дня

Рецепт шаурми

Інгредієнти:

  • Лаваш — 1 шт.
  • Яйце — 1 шт.
  • Сіль/Цукор/Чорний перець
  • Сухий часник — 5 г
  • Гірчиця — 10 г
  • Лимон — 20 г
  • Перець Чілі — 5 г
  • Олія соняшниковаа — 100 мл
  • Пекінська капуста — 20 г
  • Солоний огірок — 10 г
  • Свіжий огірок — 10 г
  • Помідор — 10 г
  • Філе куряче (приготоване) — 100 г
  • Сир Маасдам — 15 г

Приготування:

1. Для соусу збийте разом яйце, сіль, цукор, чорний перець, чилі, сухий часник, гірчицю, лимон і олію. У вас вийде пряний домашній майонез.

2. Наріжте пекінську капусту, солоні огірки, свіжий огірок та томат. Також наріжте м’ясо та сир слайсами.

3. Зберіть шаурму: змастіть лаваш соусом, викладіть трішки капусти, потім огірки, томати, курку, сир (підігрітий на сковорідці). Закрутіть шаурму, викладіть на суху розігріту пательню швом донизу та обсмажте з обох боків по 2 хвилини.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X