Пулькогі. Швидкий рецепт шашлику по-корейськи від Григорія Германа

5 червня 2021, 04:55
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Ведучий «Ранок з Україною» розповів, як приготувати швидкий шашлик в корейському стилі.

«Пулькогі - барбекю по-корейськи. Це найшвидший спосіб приготувати м’ясо на вугіллі, який придумало людство», — прокоментував Григорій Герман в ефірі каналу Україна.

Відео дня

Рецепт шашлику по-корейськи

Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка — 450 г

Для маринаду:

  • Цибуля — 0,5 шт.
  • Часник — 3 зуб.
  • Соєвий соус — 80 мл
  • Кунжутна олія — 1 ст.л.
  • Цукор — 3 ст.л.
  • Чилі мелений — 1 ч.л.
  • Оцет — 50 мл
  • Корінь імбиру — 3 см
Новий канал
Фото: Новий канал

Приготування:

Часник очистіть, подрібніть і пересипте в глибоку миску. У цю суміш подрібніть імбир і цибулю. Влийте соєвий соус, оцет і кунжутну олію, додайте мелений перець чилі і цукор. Ретельно перемішайте. Маринад готовий.

Наріжте м’ясо слайсами до 5−7 мм і відправте в маринад максимум на 30 хвилин.

Дерев’яні шпажки попередньо замочіть у воді, щоб вони не горіли на грилі. Нанижіть шматочки м’яса на шпажки і смажте протягом 4−5 хвилин.

Подавайте з сезонними овочами.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X