Найпопулярніший яблучний пиріг. Шарлотка за рецептом Ольги Сумської

2 березня 2021, 10:06

Актриса і телеведуча Ольга Сумська розповіла, як приготувати шарлотку в мультиварці.

Подавати таку страву можна до чаю, з морозивом або прикрасивши цукровою пудрою. Одна порція такого пирога (210 г) містить 380 ккал, а собівартість такого шматочка виходить всього дев'ять гривень.

Відео дня

Інгредієнти:

  • 430 г яблук
  • 5 курячих яєць
  • 200 г цукру
  • 180 г борошна
  • 10 г розпушувача
  • 10 г вершкового масла
  • кориця на смак

Приготування:

1. Яблука вимити, очистити від насіння і шкірки, нарізати слайсами або кубиками.

2. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти на дно яблука.

3. Щоб замісити тісто, в окремій ємності потрібно збити яйця з цукром до піни. Після цього поступово ввести просіяне борошно, розпушувач і і корицю. Збивати до однорідності.

4. Готове тісто вилити у форму, щоб рівномірно покрити яблука. Випікати 40 хвилин до готовності.

Шарлотка - найпопулярніший десерт з яблук. Раніше ми розповідали, як приготувати її за рецептом Євгена Клопотенко , з вином і кулькою морозива по міланському рецептом , в мультиварці на сметані, а також з ягодами за рецептом Лізи Глінської.

Редактор: Лілія Вітюк

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X