Що швидко приготувати на вечерю. Простий та корисний сезонний салат з гарбуза

Салат з печеним гарбузом (Фото:пресслужба)
У програмі Ранок Вдома, яка виходить щодня о 7:00 на каналі Дом, кулінарний експерт Чаба Бакош поділився рецептом салату з печеним гарбузом. Проста у приготування, смачна і корисна вітамінна бомба прийдеться до смаку кожному.
Щоб повторити рецепт салату, вам знадобляться:
- Гарбуз — 300 г
- Салат ромен — 200 г
- Сир фета — 100 г
- Вʼялені томати — 4−5 шт.
- Волоський горіх — 4−5 шт.
- Помідори чері - 5−6 шт.
- Чебрець — кілька гілочок
- Оливкова олія — 60 мл
- Сіль
- Перець чорний
- Гірчиця зерниста — 1 ст.л.
- Мед — 1 ст.л.
- Бальзамічний крем — 1 ст.л.
- Плоди каперсів — 5−6 шт.

1. Гарбуз почистити та нарізати кубиком. Посолити, поперчити, покропити оливковою олією, посипати чебрецем та відправити у розігріту духовку. Запікати до готовності.
2. Порвати листя салату і викласти на тарілку. Далі слід на салат викласти гарбуз, фету, в’ялені томати, помідори черрі та каперси.
3. Для заправки: змішати оливкову олію, бальзамічний крем, мед і зернисту гірчицю.
4. Заправлений салат присипати подрібненими волоськими горіхами. Смачного!