Що швидко приготувати на вечерю. Простий та корисний сезонний салат з гарбуза

21 листопада 2022, 03:23
Салат з печеним гарбузом (Фото:пресслужба)

Салат з печеним гарбузом (Фото:пресслужба)

У програмі Ранок Вдома, яка виходить щодня о 7:00 на каналі Дом, кулінарний експерт Чаба Бакош поділився рецептом салату з печеним гарбузом. Проста у приготування, смачна і корисна вітамінна бомба прийдеться до смаку кожному.

Щоб повторити рецепт салату, вам знадобляться:

  • Гарбуз — 300 г
  • Салат ромен — 200 г
  • Сир фета — 100 г
  • Вʼялені томати — 4−5 шт.
  • Волоський горіх — 4−5 шт.
  • Помідори чері - 5−6 шт.

Відео дня

  • Чебрець — кілька гілочок
  • Оливкова олія — 60 мл
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Гірчиця зерниста — 1 ст.л.
  • Мед — 1 ст.л.
  • Бальзамічний крем — 1 ст.л.
  • Плоди каперсів — 5−6 шт.
пресслужба
Фото: пресслужба

1. Гарбуз почистити та нарізати кубиком. Посолити, поперчити, покропити оливковою олією, посипати чебрецем та відправити у розігріту духовку. Запікати до готовності.

2. Порвати листя салату і викласти на тарілку. Далі слід на салат викласти гарбуз, фету, в’ялені томати, помідори черрі та каперси.

3. Для заправки: змішати оливкову олію, бальзамічний крем, мед і зернисту гірчицю.

4. Заправлений салат присипати подрібненими волоськими горіхами. Смачного!

Редактор: Кіра Гіржева
Показати ще новини
Радіо NV
X